logo

TRT sanatçısı öldürüldü

TRT sanatçısı Hatice Kaçmaz, evlilik teklifini kabul etmediği kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Genç kadının bir süredir zanlı tarafından tehdit edildiği de ortaya çıktı.

Ankara’da yaşanan olayda, Orhan M. adlı zanlı, TRT sanatçısı Hatice Kaçmaz’a evlenme teklif etti. Ancak Kaçmaz, teklifi reddetti.

Ret cevabıyla çılgına dönen zanlı, Kaçmaz’ı dövmeye başladı. Ardından da yol kenarında bulunan bir parka sürükledi.

Zanlı, Hatice Kaçmaz’ı 15 yerinden bıçakladı.

Hatice Kaçmaz’ın ailesi, zanlının daha önce babası ve kardeşini bıçaklamak suçundan 20 yıl hapis cezası aldığını ve denetimli serbestlikle cezaevinden çıktığını söyledi.

İddiaya göre Kaçmaz, 5 yaşındaki kızının üvey babayla büyümesini istemediği için Orhan M.’nin teklifine kabul etmiyordu.

2 yıl önce eşini bir trafik kazasında kaybeden Kaçmaz, 5 yaşında bir kız çocuğu annesiydi.

33 yaşındaki sanatçı, seslendirdiği “şu kışlanın kapısına” adlı türküyle tanınıyordu.

Etiketler: » » »
Share
756 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.