Son Dakika
Kaynak Holding’e bağlı 19 şirket ile bir vakıf ve derneğe savcılığın kararı doğrultusunda kayyum atandı.
Kartal’daki Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kararı doğrultusunda, “Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması” (FETÖ/PDY) bünyesinde faaliyet gösterdiği iddia edilen Kaynak Holding’e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve bir derneğe kayyum atandı.
Kayyumlar, şirketin İstanbul’daki Üsküdar, Bağcılar ve Bayrampaşa’daki yönetim binalarına, İstanbul Emniyet Müdürlü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eşliğinde girdi.
Bu sırada, çevik kuvvet ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.
Kayyumların, şirketlerin eski yöneticilerinin binaya gelmesini beklediği belirtildi. Bu arada, holdingin İzmir’deki bir şirketine de kayyum atandığı öğrenildi.
Etiketler: Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı » Bağcılar » bayrampaşa » FETÖ » Fetullahçı Terör Örgütü » İstanbul Emniyet Müdürlü » İzmir » Kaynak Holding » kayyum » paralel devlet yapılanması » PDY » ÜsküdarYorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER