logo

03 Eylül 2014

Hocasından Salih Uçan’a büyük müjde!

AS Roma, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceği takım kadrosunu Avrupa Futbol Federasyonları Birliğine (UEFA) bildirdi.

Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon (E) Grubu’nda İngiltere’den Manchester City, Almanya’dan Bayern Münih ve Rusya’dan CSKA Moskova ile mücadele edecek AS Roma, 2014-2015 sezonunda devler liginde forma giyecek 25 kişilik oyuncu listesini açıkladı.

SALİH UÇAN ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSUNA ALINDI

AS Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia, bu sezon başında Fenerbahçe’den 2 yıllığına kiralanan genç orta saha oyuncusu Salih Uçan’ı da kadroya dahil etti.

2010-2011 sezonun ardından bu sezon yeniden Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan sarı kırmızılı İtalyan takımı, “devler ligi”nde ilk maçını 17 Eylül’de evinde CSKA Moskova’ya karşı yapacak.

AS Roma’nın Şampiyonlar Ligi kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Astori, Boriello, Castan, Cole, Curci, De Rossi, De Sanctis, Destro, Florenzi, Gervinho, Holebas, Iturbe, Keita, Ljajic, Maicon, Manolas, Nainggolan, Paredes, Pjanic, Skorupski, Strootman, Torosidis, Totti, Salih Uçan, Yanga-Mbiwa.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
Share
959 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.