Son Dakika
İzlanda-Türkiye maçı öncesi eski futbolcu Hasan Şaş’ın yaptığı bir yorum sosyal medyada çok ciddi şekilde tepki topladı.
EURO 2016 elemelerinde grubundaki ilk maçında İzlanda’ya 3-0 gibi ezici bir skorla mağlup olan Milli Takımımız, Türk futbol severleri hüsrana uğrattı.
Karşılaşmadan önce bir kısım otoriteler A Milli Takımımızı zor bir maçın beklediğini söylerken, bazı otoriteler ise rahat kazanacağımızı dile getirdi.
HASAN ŞAŞ’IN MAÇ ÖNCESİ YAPTIĞI YORUM TEPKİ ÇEKTİ
Galatasaray’ın efsane futbolcularından Hasan Şaş ise maç öncesi ”Rakibimiz İzlanda. Elle topu kaleye götürseler 3 defa götürebilirler” yorumunu yaptı.
Bu yorum 3-0’lık milli hezimetin ardından sosyal medyada Türk futbolseverler tarafından ciddi şekilde eleştirilirken, başarılı bir futboculuk kariyeri olan Şaş’ın böyle bir yorum yapması da ayrıca bir eleştiri konusu oldu.
Etiketler: EURO 2016 » Galatasaray » Hasan Şaş » izlanda » Milli TakımYorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER