Son Dakika
İddialara göre Fenerbahçe’nin Portekizli yıldızı Raul Meireles’e Rusya’dan talipli var.
Eski hocası Meireles’i istiyor!
İddialara göre Fenerbahçe’nin Portekizli yıldızı Raul Meireles’e Rusya’dan talipli var.
Yeni sezonda uygulanacak 5+3 yabancı kuralı nedeniyle topun ağzındaki isimlerden birisi olan Raul Meireles’e Rusya’dan talip çıktı
Rus basını tarafından ortaya atılan iddiaya göre Zenit, sarı-lacivertli ekipten Portekizli yıldız Raul Meireles’le ilgileniyor. Haberde oyuncunun Chelsea’den eski hocası ve vatandaşı Andre Villas-Boas’ın Zenit’in başına geçmesi ile Meireles’i yönetime sunduğu ifade edildi.
Mavi-beyazlı ekibin Fenerbahçe’den Meireles’i koparmak için 10 milyon euroluk bir bonservis bedeliödemeye hazır olduğu belirtilirken yapılan yorumlar, Fenerbahçe’nin de geride kalan sezonlarda ‘sıkıntılı’ bir oyuncu olarak göze çarpan Meireles’i elden çıkarmak isteyeceği yönünde oldu.
2012 yılında 10 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilen 31 yaşındaki Portekizli orta sahaoyuncusunun Fenerbahçe ile 2016’ya kadar sözleşmesi bulunuyor.
Etiketler: andre villas boas » Chelsea » Fenerbahçe » Raul Meireles » Rusya » transfer » ZenitYorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER