Son Dakika
Beşiktaş’ta sakatlıkların sonu gelmiyor. Demba Ba ve Mustafa Pektemek’ten sonra Cenk Tosun da sakatlandı.
Demba Ba ve Mustafa Pektemek’in yokluğunda siyah beyazlıların 1. forveti konumuna yükselen Cenk Tosun Gaziantepspor maçında sakatlandı ve tedavisine başlandı.
Cenk Tosun’un kasığında 1. derecede yırtık olduğu ve kupa maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.
ELDE 18’LİK FURKAN KALDI!
Rizespor maçında Cenk’in yanı sıra Demba Ba ve Mustafa Pektemek de oynayamayacağı için Bilic’in elinde forvet olarak sadece altyapıdan yetişen Furkan Yaman kalıyor. Eğer Bilic, Olcay gibi orta sahadan hücuma yönelik bir ismi forvete çekmezse, Rizespor maçında 18 yaşındaki Furkan’ı ilk 11’de görebiliriz.
DİĞER SAKATLARIN DURUMU
NECİP: Beşiktaş’ta adelesinde 2. derece yırtık tespit edilen Necip Uysal 2 hafta sahalardan uzak kalacak. Necip böylece Ziraat Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor, Süper Lig’de ise Akhisar Belediyespor ve Torku Konyaspor maçlarında görev yapması beklenmiyor.
ATIBA: Atiba’nın belinde problem var. Maçta belinin üzerine düştüğü için ödem oluştu. Büyük ihtimalle ciddi bir durumu yok.
MOTTA: Motta’nın da ciddi bir durumu yok, ayak bileği burkulduğu için maça devam edemedi ama ciddi bir durum söz konus değil. 1-2 günlük dinlenme yeterli olacak.
Kaynak : Haber1903
Etiketler: Akhisar Belediyespor » Atiba » Bilic » Cenk Tosun » Demba Ba » Furkan Yaman » Gaziantepspor » Motta » Mustafa Pektemek » Necip Uysal » Rizespor » Süper Lig » Torku Konyaspor » Ziraat Türkiye KupasıYorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER