Son Dakika


Fenerbahçe yardımcı antrenörü İsmail Kartal, Fenerbahçe Dergisi’ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Ersun Yanal’ın istifa mesajında “F.Bahçe’yi ben şampiyon yaptım” demesi yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. İsmail Kartal ise Fenerbahçe Dergisi’ndeki röportajında Yanal’ın hazıra konduğunu anlattı: “Ersun Hoca, transferin son dönemlerine doğru geldi. Aykut Hoca ayrıldıktan sonra, ben kaldım. Başkanımız gitmemi istemedi. Ben de Aykut Hoca ile bu konuyu konuştum. O da, ‘Doğru olur, F.Bahçe’de kal’ dedi. Çünkü Aykut Hoca ve ekibi olarak hep beraber Samandıra’da teknolojik açıdan çok önemli bir sistem kurduk. Dedik ki; ‘Bundan sonra buraya hangi teknik direktör gelirse gelsin, bu sistem yürüsün’. Bu sistemi yürütecek insanlardan birisi de bendim.
YANAL SADECE RÖTUŞ YAPTI
Evet, benim kalmam, idari menajer Hasan Çetinkaya’nın kalması, kaleci antrenörü Murat Öztürk, sağlık ekibi doktorunun kalması sürdürülebilirlik açısından önemliydi. Ersun Hoca geldiğinde, bütün transferleri bitirmiş; kamp ve maç programlarını dahi hazırlamıştık. Onun isteği doğrultusunda birkaç rötuşla beraber kampa başladık. F.Bahçe’nin kimliğini, iklimini Ersun Hoca’ya iyi anlattığımızı düşünüyorum.”
Kaynak: Akşam
Etiketler: Aykut Hoca » Ersun Yanal » Fenerbahçe » Fenerbahçe dergisi » Hasan Çetinkaya » İsmail Kartal » Murat Öztürk » transferYorum yapabilmek için Giriş yapın.
BENZER HABERLER